CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Cabrera continua apostant per l’administració electrònica

L’Ajuntament de Cabrera continua apostant per l’administració electrònica

04/03/2020

El consistori s’ha reunit amb la Diputació de Barcelona per a conèixer les noves propostes de l’ens en aquesta matèria

El coordinador de l'Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial de la Diputació de Barcelona, Xavier Forcadell, i el diputat provincial d’aquestes àrees, Jordi Alemany, s’han reunit a l’Ajuntament amb l’alcalde, Jordi Mir, i amb la regidora de Serveis Interns, Núria Pera, per a tractar sobre el desenvolupament al municipi de l’administració electrònica. En concret, els representants de l’ens provincial han presentat quins són els propers serveis tecnològics que oferirà la Diputació de Barcelona per a fer més senzilla als ajuntaments la seva gestió i per a facilitar a la ciutadania l’accés a l’administració. Aquestes eines hauran de permetre continuar avançant en la modernització de la gestió municipal i en la seva transparència.

Actualment l’Ajuntament de Cabrera de Mar rep el suport de la Diputació, entre molts altres serveis, en qüestions relacionades amb tecnologia, assessorament jurídic en matèria de recursos humans i formació als treballadors.

Arxivat a: General
Moment de la reunió
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/10/2020 a les 12:30h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona