CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament estableix noves mesures per a prevenir el contagi del coronavirus

L’Ajuntament estableix noves mesures per a prevenir el contagi del coronavirus

13/03/2020

Equip de govern i oposició es reunien aquest matí per tal de tractar la situació creada per la presència del COVID-19 a Catalunya

Entre les darreres mesures preses per l’Ajuntament de Cabrera de Mar en el marc del treball per a frenar l’extensió del coronavirus al país, el consistori ha limitat el servei d’atenció de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) i del Jutjat de Pau a consultes telefòniques o telemàtiques. De la mateixa manera s’ha decretat el tancament de tots els equipaments esportius municipals i s’ha recomanat a les entitats dedicades a l’esport que també tanquin les seves instal·lacions.

De la mateixa manera, i seguint les indicacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, s’ha anunciat el tancament de la Biblioteca Ilturo, de l’envelat municipal, de Cal Conde i de Can Bartomeu a excepció de Ràdio Cabrera de Mar. Aquestes mesures se sumen als tancaments ja anunciats del casal de la gent gran El Castellet, del Centre Cívic Pla de l’Avellà i del centre de joventut Can Martinet.

Per tal de tractar sobre la situació provocada pel COVID-19 aquest matí es convocava una trobada entre l’equip de govern i els grups municipals a l’oposició. Fins el moment no s’ha registrat cap infecció pel coronavirus al nostre municipi.

Arxivat a: General, Coronavirus
Trobada dels representants municipals
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/10/2020 a les 12:30h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona