CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament crea un apartat al web municipal sobre l'actuació local davant el coronavirus

L'Ajuntament crea un apartat al web municipal sobre l'actuació local davant el coronavirus

18/03/2020

L'apartat, que s'actualitzarà a mesura que es produeixin novetats, ofereix informació i recursos d'utilitat per fer front a l'actual crisi

Quins són els serveis municipals que es mantenen actius? Puc anar als consultoris del nostre poble? Quins telèfons puc fer servir per resoldre els meus dubtes sobre el coronavirus? Amb la voluntat de donar resposta de manera unificada i accessible per al conjunt de la població a aquestes i altres preguntes, l'Ajuntament de Cabrera de Mar ha creat un apartat en aquest mateix web dedicat exclusivament a la informació local i de servei relacionada amb el coronavirus SARS-CoV-2.

L'apartat del web municipal, accessible tant des de la columna de banners de la portada com dins de la secció "Ajuntament-Seu electrònica" del menú principal, es divideix en cinc apartats diferents que cobreixen qüestions que van des del repàs a l'actual situació (amb la possibilitat de consultar totes les notícies agrupades relatives a la malaltia que s'han publicat al web), passant per l'enumeració dels serveis que ofereix el consistori i continuen funcionant amb normalitat o per un recull de recursos d'utilitat telefònics i telemàtics, entre altres dades d'interès.

La voluntat municipal és que aquest apartat es vagi actualitzant a mesura que es vagin succeint noves fases en l'evolució de l'epidèmia. Podeu consultar el nou espai al web aquí o a l'enllaç que trobareu adjunt.

Arxivat a: General, Coronavirus
Apartat del web
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 17:26h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona