CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament crea una comissió per abordar la crisi econòmica derivada de la pandèmia

L'Ajuntament crea una comissió per abordar la crisi econòmica derivada de la pandèmia

16/04/2020

La comissió permetrà establir els canvis que s'hauran d'aplicar a l'actual pressupost i definirà el de l'any vinent per minimitzar l'impacte econòmic

Més enllà dels problemes sanitaris, la pandèmia provocada pel coronavirus SARS-CoV-2 també ve acompanyada per una sèrie de problemes de caire social i econòmic als quals es prova de fer front també des de les institucions. Així, a les mesures que ja ha pres en aquests àmbits al llarg de les darreres setmanes l'Ajuntament de Cabrera de Mar, se suma la creació d'una comissió destinada a tractar la manera en la què afrontarà el nostre poble la crisi econòmica. Aquesta comissió, que estarà formada per tots els grups amb representació al consistori, treballarà per donar resposta a dues qüestions principals: d’una banda l’estudi i diagnòstic de les conseqüències de la crisi sobre l'actual pressupost municipal que haurà de ser reformulat i, d’altra, el disseny del pressupost per al 2021 que s’haurà d’adequar a les noves circumstàncies econòmiques i socials.

La primera de les trobades d'aquesta comissió està previst que se celebri abans de que acabi aquest mes d'abril i servirà per a establir els criteris i la metodologia de treball.

Arxivat a: General, Coronavirus
Ajuntament de Cabrera de Mar
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 20:42h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona