CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament treballa per garantir l'accés a Internet i a dispositius informàtics de tots els escolars

L'Ajuntament treballa per garantir l'accés a Internet i a dispositius informàtics de tots els escolars

21/04/2020

L'objectiu és facilitar que aquests puguin seguir la seva formació tot i el tancament dels centres educatius

Aquesta setmana ha començat el tercer trimestre del curs escolar que haurà de cursar-se de manera no presencial degut a les mesures de prevenció que s'han impulsat per a frenar els efectes de la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2. Donat que no tots els estudiants tenen garantit l'accés a Internet imprescindible per a seguir amb la seva formació a distància, des de l'Ajuntament de Cabrera de Mar, amb el suport dels propis centres educatius, s'han analitzat les necessitats de les famílies amb fills en edat escolar i s'ha iniciat el procés per a facilitar-los el material necessari.

Els serveis socials municipals i els centres del nostre poble han fet cessió del material informàtic que els propis serveis socials i Protecció Civil estan fent arribar als infants i joves que els necessiten en forma de préstec. Per la seva banda també s'ha aconseguit el suport de veïns que han facilitat l'accés a les seves wifis

Arxivat a: General, Coronavirus
Accés a Internet
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/03/2021 a les 10:16h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona