CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Des de l'Ajuntament es recorden les restriccions imposades en les sortides d'infants

Des de l'Ajuntament es recorden les restriccions imposades en les sortides d'infants

27/04/2020

Des d'ahir diumenge els menors de 14 anys poden sortir una hora al dia amb l'acompanyament d'una única persona adulta

Amb la voluntat de donar la possibilitat de gaudir de l'aire lliure als infants de menor edat, des d'ahir diumenge 26 d'abril s'ha establert una excepció a les restriccions de mobilitat que acompanyen l'estat d'alarma vigent. Així es permet que els menors de 0 a 13 anys puguin estar als carrers durant una hora al dia acompanyats per una persona adulta. Després de la primera jornada d'aquesta nova mesura, l'Ajuntament de Cabrera de Mar fa una crida al conjunt de la ciutadania a la seva responsabilitat social i a mantenir la resta de prevencions que continuen vigents com són el respecte per la distància de dos metres, que sigui un únic adult qui acompanyi els infants o que no es realitzin reunions. Ja al llarg de les primeres hores des de l'entrada em vigor d'aquest permís s'han pogut constatar al nostre poble diferents casos en els quals no s'han respectat les condicions establertes amb el risc que aquestes actituds provoquen per a la salut del conjunt de veïns i veïnes.

Si teniu dubtes sobre què es pot fer i què no es pot fer en aquestes sortides podeu consultar el document editat per Protecció Civil que trobareu adjunt a aquesta informació.

Coincidint amb la publicació de l'ordre ministerial que permet aquestes sortides, els ajuntaments de Cabrera de Mar, Premià de Mar i Vilassar de Mar emetien un comunicat conjunt en el qual es recomana evitar la platja i el passeig marítim. La petició dels municipis neix de la impossibilitat de garantir la distància de dos metres en aquests espais ni en els accessos que s'han de fer servir.

Arxivat a: General, Coronavirus
Infants passejant

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/04/2021 a les 15:23h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona