CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament realitzarà una inversió extraordinària de 110.600 € per a la reactivació econòmica

L'Ajuntament realitzarà una inversió extraordinària de 110.600 € per a la reactivació econòmica

22/05/2020

El consistori impulsa 7 programes municipals diferents en benefici dels comerços, les empreses o les persones que han perdut els seus llocs de treball, entre altres

Amb la voluntat de col·laborar activament en la reconstrucció econòmica i social provocada per la crisi de la COVID-19, l'Ajuntament de Cabrera de Mar ha anunciat la creació d'un paquet de mesures que suposaran una inversió extraordinària de 110.600 €. Aquestes actuacions, que han estat consensuades pels diferents grups amb representació municipal, se centren en 7 programes diferents que afecten tots els àmbits productius: persones en situació d'atur, comerços, pagesia, empreses, etc. 

 

Programa Reincorpora't

Import: 6.000 €

El programa ofereix subvencions a empreses per a la contractació de persones que han perdut la seva feina durant el període d'estat d'alarma causat per la pandèmia. L'Ajut econòmic que s'ofereix és d'un màxim 1.200 € per a un contracte mínim de 4 mesos.

 

Programa Reactiva't

Import: 44.600 €

Destinat a la reactivació del comerç afectat pel tancament durant el període d'estat d'alarma i per a donar suport les economies familiars. L'actuació consisteix en el repartiment a cada família d'un codi que es podrà bescanviar per un descompte equivalent a 20 €. Es podran beneficiar els establiments oberts al públic amb seu principal a Cabrera de Mar i que hagin tingut un mínim del 75 % de pèrdues respecte al mateix període de l'any anterior.

 

Programa Protegeix-te

Import: 20.000 €

Subvenció per a empreses destinada a l'adquisició de material sanitari i de protecció (EPI) per als treballadors. La subvenció serà de fins a un màxim del 50 % de la despesa.

 

Fira de la Pagesia

Import: 5.000 €

Organització d'un esdeveniment firal per a promoure la producció de la pagesia local.

 

Ampliació del mercat setmanal

Es facilitarà als pagesos locals la instal·lació de parades de venda ambulant dels seus productes els dimecres en diversos punts del municipi.

 

Suspensió de la taxa d'ocupació de via pública per a la instal·lació de terrasses

L'Ajuntament deixarà d'ingressar la taxa per a facilitar que els establiments instal·lin les terrasses.

 

Fons de contingència per a altres ajuts a les empreses

Import: 35.000 €

Aquest fons estarà destinat a la ampliació d'alguna de les línies ja presentades o per a la creació de línies noves d'actuació.

 

Arxivat a: General, Coronavirus
Porta de l'Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2024 a les 11:59h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona