CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > S'obre la platja per al passeig i l'esport individual

S'obre la platja per al passeig i l'esport individual

22/05/2020

Només en podran fer ús residents del nostre poble o, únicament per al passeig, persones que visquin a menys d'un quilòmetre de distància

En el marc del procés de desconfinament en el qual ens trobem, l'Ajuntament de Cabrera de Mar permetrà l'accés a la platja a partir d'avui divendres. En tot cas, i per tal de mantenir les precaucions necessàries i respectar les restriccions que encara estan vigents, només es podrà accedir a aquest espai amb una sèrie de condicions. En primer lloc el seu ús està restringit per a la pràctica esportiva individual i per al passeig. D'aquesta manera queda expressament prohibit prendre el sol o banyar-se. L'únic accés que es podrà fer servir és el del Torrent dels Vinyals i només es podrà arribar fins al club nàutic. No es podrà desplaçar-se fent servir vehicles a motor.

L'accés a la platja està únicament permès, de 6 a 23 h, a les persones residents al nostre municipi i, únicament per al passeig i no per a la pràctica d'esports, a aquelles que visquin a menys d'un quilòmetre.

Arxivat a: General, Coronavirus
Han de respectar-se les restriccions
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/05/2020 a les 12:32h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona