CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera celebrarà la Festa Major amb plenes garanties sanitàries

Cabrera celebrarà la Festa Major amb plenes garanties sanitàries

28/05/2020

L’Ajuntament ja treballa per adaptar la propera Festa Major de Sant Feliu a la "nova normalitat"

De la mateixa manera que es preveu que quan arribem al final del procés de desescalada una part de les nostres rutines s'hauran d'alterar, també activitats municipals, com la Festa Major de Sant Feliu, hauran de patir modificacions en aquesta "nova normalitat". Així, des de l'Ajuntament de Cabrera de Mar es treballa a dia d'avui en adaptar la programació de la festa a les que s'espera que siguin les circumstàncies del moment en el qual tindrà lloc.

Per aquest motiu ja s'ha decidit la suspensió d'activitat aquàtiques com la Guerra d'Aigua i el Remulla't i s'estan estudiants diverses mesures de seguretat per a aplicar en situacions com el relleu dels portadors de figures com els gegants o per a la realització de concerts. Entre les propostes que es troben a sobre de la taula estan la possibilitat d'accedir als actes amb passis aconseguits prèviament per a garantir que s'acompleix amb un aforament limitat o la programació d'activitats en recintes de major capacitat que l'habitual per a poder facilitar la distància entre els espectadors.

La voluntat municipal és poder oferir una Festa Major de Sant Feliu que sigui el més completa possible dins, sempre, de les restriccions sanitàries.

Arxivat a: General, Coronavirus
Festa Major
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/09/2020 a les 11:36h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona