CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > L'ocupació i la promoció econòmica, fonamentals en el procés de reconstrucció

L'ocupació i la promoció econòmica, fonamentals en el procés de reconstrucció

29/05/2020

L'Ajuntament adapta i impulsa els serveis que ofereix als sectors productius per tal de potenciar la recuperació econòmica

La crisi sanitària ha vingut associada a una important crisi econòmica i social. Amb la voluntat de sumar esforços en el procés de reconstrucció que, amb la desescalada, ha pres embranzida, l'Ajuntament de Cabrera de Mar ha treballat al llarg de les darreres setmanes en adaptar els serveis associats a ocupació i empresa a la nova realitat i a les actuals necessitats.

Per una banda cal destacar com el Servei Local d'Ocupació manté la seva activitat tot i que no ho faci de manera presencial. Mitjançant WhatsApp, correu electrònic o telefònicament aquest servei informa sobre prestacions i renovació d'atur, orientació laboral, ofertes de feina, ofereix formació en línia o realitza altes a la seva borsa de treball.

Pel que fa als sectors empresarials i productius, es manté una informació constant i actualitzada, també no presencial, dels ajuts disponibles a través de les diferents administracions. A més, des del web d’Ocupació i Empresa s'han recollit totes aquelles formacions i webinars que poden ajudar a adaptar l'economia local al moment actual. Per la seva banda, a nivell local, el consistori impulsa diferents programes com són:

El projecte Reactiva’t. Ofereix una aportació econòmica a les unitats familiars que s’hauran de gastar en el nostre comerç local.

El projecte Reincorpora’t: Subvenció a les empreses per a la contractació de personal que ha estat acomiadat durant el període d’estat d’alarma a causa de la pandèmia.

El projecte Forma’t i Treballa: Subvenció a les empreses a través de la formació per a la contractació de persones amb especial dificultat per accedir al mercat de treball.

El concurs Compra i Guanya: Sorteig on els clients dels establiments participants poden guanyar 30 estades a 30 municipis diferents i on Cabrera de Mar també rebrà 30 parelles guanyadores. Un comerç guanyador també obtindrà aquest premi.

A totes aquestes propostes cal sumar el treball que es realitza de manera conjunta des de QuatreRibes, el programa que aplega els serveis de promoció econòmica d'Argentona, Cabrera de Mar, Dosrius i Òrrius i que ha continuat oferint formacions en línia al llarg d'aquestes setmanes.

Per a més informació podeu contactar la Regidoria d’Ocupació i Empresa al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o el telèfon 93 737 99 59. 

Arxivat a: General, Coronavirus
Actualment es viu una crisi econòmica
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 20:42h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona