CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > En marxa els programes Reincorpora't i Reactiva't per a la recuperació de l'ocupació i l'economia local

En marxa els programes Reincorpora't i Reactiva't per a la recuperació de l'ocupació i l'economia local

05/06/2020

Aquestes propostes estan destinades a subvencionar la contractació de persones acomiadades durant l'actual crisi i a incentivar l'adquisició de productes i serveis als establiments que han estat tancats

Al llarg dels passats dies, coincidint amb el progrés de les diferents fases del procés de desconfinament, bona part de les empreses i establiments comercials han anat recuperant l'activitat. Per tal d'ajudar-los en aquest complex moment, l'Ajuntament de Cabrera de Mar promou, entre altres actuacions, dos programes enfocats a estimular l'ocupació, donar suport als establiments comercials i a oferir un ajut econòmic al conjunt de famílies de la població.

 

Reactiva't

L'Ajuntament de Cabrera de Mar farà arribar a totes les unitats familiars del municipi un codi promocional per tal de poder accedir, a través d'una app, a un val per valor de 20 €. Aquest import es podrà fer servir, durant els dos mesos següents a la publicació en aquest web dels establiments adherits. Els comerços facturaran de manera quinzenal els punts recaptats. Els establiments que en vulguin prendre part han de fer arribar la corresponent instància abans del 10 de juny.

 

Reincorpora't

El programa Reincorpora't està orientat a subvencionar amb un màxim de 1.200 € aquelles empreses que contractin a persones que hagin estat acomiadades durant el període d'estat d'alarma. Aquesta aportació, en concepte del sou i la seguretat social del primer mes, serà per a contractes no inferiors a 4 mesos. L'ajut s'atorga en la modalitat de concurrència competitiva per una partida de 6.000 € tot i que les bases contemplen la seva ampliació. 

 Per a més informació podeu consultar els edictes amb les bases reguladores d'ambdós programes i les corresponents instàncies en els enllaços que trobareu en aquesta mateixa pàgina. També podeu contactar a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o al telèfon 93 737 99 59.

Arxivat a: General, Coronavirus
Logotips dels programes
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2024 a les 11:59h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona