CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Es posa en marxa la Brigada Verda,dins la societat municipal GICSA, per al manteniment dels jardins i espais verds públics a Cabrera de Mar

Es posa en marxa la Brigada Verda,dins la societat municipal GICSA, per al manteniment dels jardins i espais verds públics a Cabrera de Mar

12/06/2020

La municipalització del servei suposarà, a més d’incrementar la seva qualitat i servei, un estalvi de mes de 50.000 € anuals

Des d’aquest passat 2 de juny ja està activa al nostre municipi la nova Brigada Verda, l’equip de treball municipal destinat al manteniment dels nostres jardins, parcs públics, rieres i torrents i a la poda d’arbrat. La nova brigada està formada en total per 6 treballadors: tres persones subrogades de la Fundació CEO, un monitor i dos peons, als quals se sumen tres treballadors subrogats que treballaven puntualment a diferents sectors del poble dos dies a la setmana i que passen a jornada completa de dilluns a divendres. Cal destacar que la subrogació de personal provinent de la Fundació CEO Maresme ha permès, dins de la voluntat municipal, continuar promovent la integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual. El procés ha rebut l’agraïment per part de la directora de la pròpia fundació i es un reconeixement a la voluntat i feina del Ajuntament per promoure la presència en el món laboral dels més desafavorits.

Pel que fa als beneficis directes de la creació de la Brigada Verda s’ha de destacar la major eficàcia que tindrà aquest equip de treball per a mantenir els espais verds i parcs de Cabrera de Mar. A més, la rescissió del contracte amb les altres empreses subcontractades anualment que realitzaven tots els serveis fins el moment, suposarà un estalvi mínim per a les arques públiques de 50.000 € a l’any.

Arxivat a: General
La Brigada Verda
Darrera actualització d’aquest contingut: 09/07/2020 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona