CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Es presenta al Consell de Festa Major la proposta de programa per a la celebració d’enguany

Es presenta al Consell de Festa Major la proposta de programa per a la celebració d’enguany

16/06/2020

Entre les mesures de prevenció de contagis exposades al consell destaca el cobrament simbòlic d’entrades per a garantir la limitació de l’aforament

Aquest passat 11 de juny tenia lloc la segona trobada del Consell de Festa Major de Cabrera de Mar, l’ens municipal de participació destinat a tractar sobre les principals qüestions que tenen a veure amb la celebració més destacada del calendari local. En aquesta ocasió la trobada, que se celebrava de manera telemàtica, servia per a presentar la proposta de programa de la Festa Major de Sant Feliu 2020, marcada per l’actual crisi sanitària de la COVID-19.

La programació presentada s’ha elaborat seguint com a principals objectius que garanteixi en tot moment la normativa i les mesures de seguretat sanitària establertes; que ofereixi una proposta dins de les actuals possibilitats socials i econòmiques i que no afecti a la cobertura social que es desenvolupa des del consistori. De la mateixa manera es posava en valor durant la seva presentació que l’esdeveniment permet donar suport al sector cultural en un moment especialment complicat per als artistes.

Pel que fa a les principals novetats de la festa motivades per la pandèmia, l’Ajuntament de Cabrera de Mar ha decidit establir el pagament d’una entrada simbòlica de 2,5 € per als concerts i d’1,5 € a les activitats de cultura popular, amb prioritat per a les persones empadronades al municipi, que es destinaran a la recerca en la lluita contra el coronavirus SARS-CoV-2 i que permetrà, a més, garantir el control de l’aforament als recintes de la festa. En aquest sentit també s’han seleccionat espais que garanteixin la major presència de persones mantenint les mesures de distanciament. Així l’espai central serà Can Carles, amb un aforament establert de 800 persones, al qual se sumaran Mas Terrillo, amb un aforament de 600 persones i el parc de la Nova Cançó Catalana, amb una capacitat fixada en les 200 persones.

A banda de l’aforament, també s’establiran altres mesures de seguretat com la desinfecció dels espais entre els actes programats i l’accés a solució hidroalcohòlica per a les persones assistents. Les activitats previstes tenen garantit que acompliran amb la normativa de prevenció davant el nou coronavirus (tant per a la fase 3 de la desescalada com per a la nova normalitat) i que ho faran, a més, afegint més mesures de seguretat que les exigides.

 

El cartell i les actuacions

En la mateixa trobada del consell es presentava també la imatge que servirà per anunciar la Festa Major de Sant Feliu 2020, obra en aquesta ocasió de l’artista Adrià Masferrer, i les actuacions musicals que ja es troben confirmades. Aquestes inclouran els concerts de Dr. Prats, Pachawa Sound, Cesk Freixas, Oques Grasses, Ebri Knight o Itaca Band, entre altres. A més, la celebració oferirà alguns dels seus esdeveniments més populars com l’Emplaça’t, la convidada dels senyors de Burriac o la crema de bruixes.

Podeu consultar el document de presentació fet públic com a document adjunt i el vídeo de la celebració del segon Consell de Festa Major per a més informació.

Arxivat a: General, Coronavirus
Moment del consell

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 17/09/2020 a les 11:36h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona