CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > Obertes les inscripcions al Juliol Jove

Obertes les inscripcions al Juliol Jove

17/06/2020

Enguany, i per tal de garantir la seguretat dels participants, es redueix el nombre de places disponibles

Tallers com els de cuina i fotografia, classes de skate, sortides, reforç escolar... Un cop més el juliol per als joves a partir de sisè curs del nostre municipi estarà ple d’activitat amb la celebració del Juliol Jove. Avui mateix, 17 de juny, i fins el 21 de juny està oberta la inscripció per als empadronats al nostre poble. Pel que fa als joves d’altres poblacions que participin d’entitats locals o estudiïn al nostre poble, les inscripcions es poden formalitzar del 22 al 25 de juny. La resta poden inscriure’s a partir del 26 de juny.

Entre les principals novetats d’aquest programa educatiu i lúdic, provocades per la pandèmia, destaca la reducció de les places i l’adaptació de l’activitat a les mesures higièniques i de prevenció recomanades per a evitar el contagi de Covid-19. Les inscripcions han de realitzar-se telemàticament. En aquesta mateixa pàgina trobareu la programació establerta, el full inscripció, la declaració de responsabilitat, el full simptomatologies,el  full de normativa i les mesures de prevenció.

Per a més informació podeu contactar amb el mail (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o amb el telèfon 674 36 12 44.  

Arxivat a: General
Torna el Juliol Jove

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 04/03/2021 a les 10:16h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona