CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > Una tornada a l’activitat dels serveis municipals amb garanties

Una tornada a l’activitat dels serveis municipals amb garanties

17/07/2020

L’Ajuntament de Cabrera de Mar compta amb un pla de contingència per a la seguretat dels treballadors i treballadores municipals

Al llarg de les darreres setmanes, amb l’inici de l’etapa de represa, s’ha recuperat una part considerable dels serveis que durant l’estat d’alarma havien quedat suspesos per a evitar la propagació de la Covid-19. Amb l’objectiu de que aquest retorn a l’activitat sigui el més segur possible per a la plantilla municipal, i per extensió per al conjunt de la ciutadania, l’Ajuntament de Cabrera de Mar ha aprovat i aplica un pla de contingència específic.

El document, que ha estat elaborat per l’empresa especialitzada que ofereix el servei de prevenció de riscos laborals al consistori, inclou qüestions com ara els passos bàsics per a reduir el risc d’exposició al coronavirus, la reestructuració necessària dels serveis per a garantir la seva seguretat o l’adaptació al treball presencial sempre que no sigui possible el teletreball.

Per tal d’avaluar el risc d’exposició de manera adequada, s’han establert tres nivells de classificació de les persones treballadores: exposició de risc, exposició de baix risc i baixa probabilitat d'exposició.

Arxivat a: General, Coronavirus
Façana de l'Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2023 a les 14:39h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona