CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > L’atenció al turista s’adapta a la pandèmia

L’atenció al turista s’adapta a la pandèmia

23/07/2020

El punt d’informació turística de la Font Picant aplica diferents mesures preventives

La temporada turística del 2020 està marcada en bona mesura, de la mateixa manera que la resta de l’activitat al municipi, per la crisi sanitària. Així s’han establert diferents mesures que facin compatible la presència de visitants amb la prevenció de la malaltia. Entre aquestes trobem la desinfecció de les instal·lacions i la col·locació de mampares de protecció al punt d’informació turística de la Font Picant. Pel que fa a l’atenció als turistes, és obligatori l’ús de mascareta, s’ofereix gel hidroal­cohòlic i el material divulgatiu es lliura de manera personalitzada per tal d’evitar que estigui exposat.

Les visites guiades i teatralitzades tornen aquest cap de setmana amb la visita “Els Secrets del Castell de Burriac”, dissabte 25 de juliol a les 19 h. Per les visites també s’han adoptat mesures de protecció i higiene: s’han reduït els grups a un màxim de 15 persones, s’ofereix gel hidroalcòlic al punt de sortida i l’ús de la mascareta durant tota l’activitat és obligatori.

Per minimitzar el contacte, es manté la compra online d’entrades a www.gaudeixcabrera.cat on les entrades es poden ensenyar directament des del telèfon mòbil.

El sector també ha estat objecte de diferents línies d’ajut. Així, l’Ajuntament de Cabrera de Mar s’ha fet amb el suport de la Diputació de Barcelona per tal de desenvolupar tallers i activitats formatives en l’àmbit cultural, activitats i promoció del Festival Cultural Iberoromà Reviu Ilturo i itineraris de natura guiats per a adults i escoles.

Arxivat a: General, Coronavirus
Visita al Castell de Burriac
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2023 a les 14:39h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona