CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > S’estableixen canvis en els accessos als centres d’educació per a evitar aglomeracions

S’estableixen canvis en els accessos als centres d’educació per a evitar aglomeracions

08/09/2020

L’actuació està destinada a garantir la seguretat sanitària davant la pandèmia en l’inici del nou curs escolar

Entre les novetats que es troben associades a l’inici de l’actual curs escolar, l’Ajuntament de Cabrera de Mar ha impulsat diferents mesures que afecten a la mobilitat a l’entorn dels centres educatius destinades a evitar aglomeracions de persones. El consistori recomana, en primer lloc, l’ús dels camins escolars tant en el cas de l’escola Sant Feliu com en els desplaçaments relacionats amb l’Institut Escola Pla de l’Avellà; seguir els circuits marcats per a la recollida dels infants i respectar les indicacions de separació entre persones a les zones d’espera.

En el cas concret de l’institut escola, també s’ha restringit l’accés en vehicles a l’entrada principal. Els cotxes no podran accedir al carrer Montnegre des de l’avinguda Burriac i hauran de quedar estacionats a partir de la ronda Catalunya.

Arxivat a: General, Coronavirus
Camí escolar
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/10/2023 a les 15:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona