CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > L’11 de setembre de setembre es podrà seguir enguany des de Facebook

L’11 de setembre de setembre es podrà seguir enguany des de Facebook

09/09/2020

Es durà a terme la tradicional ofrena floral tot i que en aquesta ocasió serà sense públic presencial i seguint les mesures de seguretat sanitàries

Amb la voluntat de poder mantenir el significat simbòlic de la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya, l’Ajuntament de Cabrera celebrarà també enguany la tradicional ofrena floral tot i que en aquesta ocasió se’ns convida a seguir-la a través del perfil de Ràdio Cabrera de Mar a Facebook. L’acte s’iniciarà a les 11 h al Parc de les Corts, amb el discurs institucional de l’alcalde, Jordi Mir, al que seguirà la lectura del manifest del Correllengua 2020 a càrrec del membre del Consell Local per la República de Cabrera de Mar, David Farell.

Un cop finalitzades les intervencions serà el torn per a les ofrenes florals a càrrec dels representants polítics i de les entitats que seguiran totes les mesures de seguretat establertes com són l’obligació de dur mascaretes i el respecte per la distància social. A més, s’ha convidat a les entitats a confirmar prèviament la seva assistència i a participar únicament amb un màxim de dos integrants. L'ofrena floral es farà de manera esglaonada i en torns de deu minuts.

Arxivat a: General, Coronavirus
Ofrena floral de la diada
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/09/2023 a les 10:27h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona