CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Últims dies per a sol·licitar la subvenció del projecte Protegeix-te

Últims dies per a sol·licitar la subvenció del projecte Protegeix-te

16/09/2020

La iniciativa municipal està destinada a facilitar a les empreses del municipi l’adquisició de material de protecció davant de la Covid-19

Fins a aquest divendres 18 de setembre es pot formalitzar la sol·licitud de les subvencions del projecte Protegeix-te, una de les línies d’ajut establertes per l’Ajuntament de Cabrera de Mar per tal de donar suport als establiments comercials i empreses en el seu retorn a l’activitat durant l’actual crisi sanitària. En concret aquest ajut està orientat a subvencionar la compra de material sanitari i de protecció (EPI) per als treballadora contractats.

Des de l’Ajuntament es tindran en consideració a l’hora d’atorgar la subvenció qüestions com ara el nombre de treballadors afectats, la participació també en el projecte Reactiva’t o els tipus d’elements que adquireix l’empresa o establiment comercial. Pel que fa a la quantitat que s’atorga aquesta està en relació a la ponderació dels criteris d’adjudicació i al cost del projecte.

Per a més informació trobareu com a enllaç adjunt les corresponents bases reguladores i la instància per a realitzar la sol·licitud.

Arxivat a: General, Coronavirus
Treballadora amb mascareta
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2024 a les 11:59h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona