CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > Canvis en l’assistència pediàtrica als consultoris mèdics

Canvis en l’assistència pediàtrica als consultoris mèdics

02/10/2020

El del Pla de l’Avellà només atendrà casos sospitosos de COVID-19 i el del nucli urbà oferirà atenció per a visites programades

En el marc de les mesures de reorganització de l’atenció primària provocades per l’actual crisi sanitària, l’Institut Català de la Salut informa de nous canvis als consultoris del nostre municipi que es faran efectius a partir d’aquest dilluns 5 d’octubre. En concret el consultori del Pla de l’Avellà només oferirà atenció pediàtrica relacionada amb casos sospitosos de COVID-19. L’horari és de dilluns a divendres, de 8 a 20 h. Per la seva banda el consultori del nucli urbà se centrarà en les visites pediàtriques programades (revisions de nens sans i vacunacions). Les cites s’han de concertar trucant prèviament al 93 759 78 36 i l’assistència s’ofereix els dilluns i dimarts de 14 a 20 h i els dimecres, dijous i divendres de 8 a 14 h.

Pel que fa a l’atenció a les persones adultes aquesta continua centralitzada al CAP Vilassar de Mar (carrer Santa Maria, 59), de dilluns a divendres de 8 a 20 h. El telèfon del CAP és el 93 754 06 42.

Arxivat a: General, Coronavirus
Logotip
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/10/2023 a les 15:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona