CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > El setembre es tanca amb un increment de visitants al Punt d’Informació Turística de la Font Picant

El setembre es tanca amb un increment de visitants al Punt d’Informació Turística de la Font Picant

08/10/2020

El punt ofereix atenció seguint tota una sèrie de mesures higièniques per tal d’evitar els possibles contagis de Covid-19

El passat mes de juliol el Punt d’Informació Turística de la Font Picant tornava a la seva activitat habitual després de ser objecte d’una desinfecció completa i aplicant un conjunt de mesures higièniques com mampares de protecció, gel hidroalcohòlic a disposició dels visitants, l’ús obligatori de mascareta i el lliurament del material promocional de manera personalitzada. Després d’aquests primers mesos de retorn, ja es coneixen les dades de visitants atesos.

Els caps de setmana del mes de juliol es va rebre una mitjana de cinquanta persones. L’evolució durant el mes d’agost ha estat a la baixa amb un canvi de dinàmica constatat en aquest passat mes de setembre quan s’arribava al centenar de persones ateses en un cap de setmana. S’espera en tot cas que aquesta millora en el nombre de visitants es mantingui durant la tardor amb la presència d’excursionistes a la muntanya.

Arxivat a: General, Coronavirus
El PIT de la Font Picant
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/09/2023 a les 14:24h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona