CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > La Policia Local estableix un dispositiu per a l’acompliment de les restriccions per la pandèmia

La Policia Local estableix un dispositiu per a l’acompliment de les restriccions per la pandèmia

28/10/2020

El risc de rebrot al nostre municipi s’ha situat per sobre dels 1.000 punts, amb 16 contagis diagnosticats per PCR en una setmana

La preocupació al conjunt de Catalunya per les xifres de contagis de COVID-19 registrades al llarg dels darrers dies s’estén també al nostre municipi on l’índex de risc de rebrot se situava avui en els 1.078 punts, molt per sobre dels 200 punts que és quan es considera que aquesta amenaça és molt alta. En concret en les dues darreres setmanes són 28 els casos positius diagnosticats per PCR, 16 en una setmana.

Paral·lelament a les darreres mesures implantades per tal de contenir les dades epidemiològiques, la Policia Local de Cabrera de Mar ha establert un dispositiu de vigilància especial destinat a garantir el seu compliment.  Ja al llarg de la setmana passada el cos de seguretat del municipi es van realitzar 40 advertiments i només en els primers dies d’aquesta setmana s’han obert expedients sancionadors a més d’una vintena de persones per l’incompliment de mesures com l’obligatorietat de portar mascareta i/o per trobar-se en parcs més enllà de l’horari establert.

Des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar es torna a fer una crida a la responsabilitat individual per tal d’aconseguir reduir l’actual nivell de contagi. Especialment es recorda que s’ha establert un confinament nocturn entre les 22 h i les 6 h. 

Arxivat a: General, Coronavirus
Prevenció davant del coronavirus
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/06/2024 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona