CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > Comunicat de l´Ajuntament de Cabrera de Mar envers l’actuació policial del passat 28 d’octubre

Comunicat de l´Ajuntament de Cabrera de Mar envers l’actuació policial del passat 28 d’octubre

30/10/2020

Davant de la intervenció judicial relacionada amb la modificació del planejament urbanístic en el sector de “Villa Bugatti”, per la qual van ser detinguts l’alcalde, Jordi Mir Boix, el regidor d’Urbanisme i 1er tinent d’alcalde, Enric Mir Nuet, i l’arquitecte municipal Ramon Vilà Bot, l’Ajuntament de Cabrera de Mar vol deixar ben clars els següents punts:

1.- L’actuació administrativa d’aquest Ajuntament ha estat sempre del tot transparent i correcte en aquest cas, com en tots els que gestiona. Tots els informes preceptius (tècnics, jurídics i de Secretaria –Intervenció) relacionats amb l’aprovació inicial de la modificació puntual del POUM,  van ser favorables. Tanmateix, l’aprovació inicial va ser aprovada pel Ple municipal del 25 de febrer de 2020 amb 9 vots a favor i tan sols 2 abstencions.

2.- Les detencions de les 3 persones de l’Ajuntament eren del tot innecessàries i arbitraries, sense haver estat ordenades per cap jutge. Podrien haver obtingut la informació demanant-la formalment.

3.- És rotundament fals que hi  hagi hagut cap requalificació urbanística en el sector esmentat. La modificació, tramitada amb l’acord previ de la Comissió Territorial d’Urbanisme de la Generalitat com a òrgan que havia de fer l’aprovació definitiva, preveu que el sector passi de “sol urbanitzable no delimitat” a “sol urbanitzable delimitat”. Aquest procediment és el que preveu la llei per tal de poder encabir-hi la implantació d’una escola d’educació especial.

4.- L’informe de la Guàrdia Civil que ha provocat aquesta intervenció judicial està totalment esbiaixat i manipula informació, barrejant matusserament un procediment de tramitació urbanística amb la celebració d’un festival de música.

5.- Lamentem  l’espectacle denigrant del desplegament policial tan visible i exagerat. Ni el poble de Cabrera de Mar ni el seu Ajuntament s’ho mereixen.

Aquest Ajuntament agraeix totes les mostres de suport i la confiança rebudes per la població.

Arxivat a: General
Ajuntament de Cabrera de Mar
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 20:42h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona