CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Renovat i reforçat el Servei d'Atenció Domiciliària

Renovat i reforçat el Servei d'Atenció Domiciliària

05/11/2020

Aquest servei permet donar suport a aquelles persones que veuen reduïda la seva autonomia per tal de continuar a les seves llars

Tenir una edat avançada o veure reduïda l'autonomia personal per qualsevol altre qüestió no ha de suposar necessàriament que les persones hagin de renunciar a viure a casa seva. El Servei d'Atenció Domiciliària (SAD), permet que les persones que es trobin en aquestes situacions puguin comptar amb el suport necessari per poder fer  les tasques bàsiques i necessàries per al dia a dia o bé per  disposar d'una atenció permanent a distància.

Per tal de donar continuïtat a aquest treball, l'Ajuntament de Cabrera de Mar ha signat amb el Consell Comarcal del Maresme un nou conveni de tres anys de durada, prorrogable per un any més, per delegar en el consell les competències del SAD. Paral·lelament s'ha procedit a modificar i actualitzar el reglament que regula el servei.

No ha estat en tot cas l'única novetat recent al respecte ja que, també a través del Consell Comarcal, s'ha sumat un nou professional al Servei d'Atenció Domiciliària. Gràcies al programa Treball i Formació COVID-19, aquesta nova incorporació no suposarà cap despesa per al municipi.

Arxivat a: General
SAD
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/05/2024 a les 11:31h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona