CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Enllestida la reforma dels vestidors del poliesportiu municipal

Enllestida la reforma dels vestidors del poliesportiu municipal

09/11/2020

L'actuació està destinada a incrementar la comoditat de les persones que en fan ús

Els vestidors del poliesportiu municipal ofereixen una nova imatge un cop han quedat enllestits els treballs de reforma que s'hi han dut a terme. L'actuació s'ha centrat en la redistribució de les dutxes amb l'objectiu que siguin més àmplies i en la substitució de les piques per una de nova d'una sola peça. A la zona del lavabo s’han canviat les parets per una cabina sanitària aïllada per tal de crear la sensació de disposar d’un espai més obert i amb més llum natural.

L'actuació s'ha completat amb noves finestres d’alumini i nous acabats amb rajoles ceràmiques de co­lor gris fosc al terra i blanques a les pa­rets. La reforma havia estat especialment sol·licitada pel Club Bàsquet Cabrera i ha comptat amb un pressupost de 64.300 €. 

Arxivat a: General
Els vestidors reformats
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/01/2022 a les 15:42h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona