CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > QuatreRibes ofereix formació virtual per a persones emprenedores, autònomes i empreses

QuatreRibes ofereix formació virtual per a persones emprenedores, autònomes i empreses

03/12/2020

QuatreRibes ofereix formació virtual per a persones emprenedores, autònomes i empreses

En el marc del treball que realitza QuatreRibes (el servei de promoció econòmica que comparteixen els municipis de Cabrera de Mar, Argentona, Dosrius i Òrrius), aquests dies es duen a terme diferents formacions virtuals per a persones emprenedores, autònomes i empreses. En concret es tracta de cinc activitats diferents que s'iniciaven a mitjans del mes de novembre i que finalitzaran a mitjans d'aquest desembre en diferents sessions a través de l'aplicació Zoom.

El cicle començava amb una formació centrada en l'ús del programa Excel per a la gestió de petites empreses i seguia, també durant el novembre, amb una altra dedicada a la captació de clientela en l'actual escenari de crisi sanitària. La COVID-19 també té protagonisme en el curs dedicat a l'adaptació de les comunicacions internes i externes avui en dia.

Pel que fa a les dues darreres propostes, que es desenvolupen aquests dies, trobem una formació d'Excel a nivell intermig-avançat i una destinada als aspectes fiscals i la gestió dels impostos que han de tenir en consideració les persones autònomes. 

Arxivat a: General
Nous cursos de QuatreRibes
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 20:42h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona