CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > Enguany serà necessari disposar d'entrada per al gruix d'activitats nadalenques

Enguany serà necessari disposar d'entrada per al gruix d'activitats nadalenques

22/12/2020

La mesura està destinada a controlar l'aforament i a garantir la salut de les persones que en prenguin part

Aquest cap de setmana es donava a conèixer la programació cultural i tradicional per al Nadal que, en aquesta ocasió, està marcada per la presència de la pandèmia. A més de reduir l'activitat pública habitual, des de l'Ajuntament de Cabrera de Mar s'ha establert un sistema d'entrades per tal de poder participar a la major part d'activitats previstes. D'aquesta manera es pot controlar amb major facilitat l'aforament i reduir els riscos de contagi.

Aquest proper diumenge 27 de desembre el parc de la Nova Cançó Catalana acull l'arribada del Missatger Reial a partir de les 11 h que estarà acompanyat des de les 10.30 h i fins a les 13.30 h d'animació amb jocs de fusta. El dissabte dia 2 de gener tornarà el Missatger però, en aquest cas, a la plaça de la fàbrica a les 12 h amb animació infantil des de les 11 h.

 Finalment, el 5 de gener rebrem a ses majestats els Reis d'Orient que a partir de les 17 h a la plaça de l'Ajuntament. Les entrades per prendre part tant d'aquesta activitat com de les visites del Missatges Reial es poden reservar des d'avui al web www.gaudeixcabrera.cat. La reserva per a persones empadronades al municipi permet l'accés a grups familiars de fins a 6 persones.

Pel que fa a les persones no empadronades a Cabrera de Mar, aquestes hauran d'esperar a adquirir entrades a partir del dia 25 de desembre per a les visites del Missatger Reial que tindran un preu de 7,70 € i a partir del 28 de desembre per a la visita als Reis d'Orient per un preu de 14,70 €. Els tiquets també donen accés a nuclis familiars de fins a 6 persones.

Per a garantir la seguretat de totes les persones participants, el nucli familiar ha d'accedir junt i serà obligatori respectar les mesures sanitàries establertes com ara l'ús de la mascareta i la distància entre grups familiars. L'incompliment de la normativa serà motiu d'expulsió de l'activitat.

 

Altres propostes

Pel que fa a la resta de la programació aquesta inclou l'exposició de pessebres a Can Benet que s'inaugurava aquest passat cap de setmana i un taller de cuina en línia a través del perfil a Instagram @joventutcabrera. Dimarts 29 de desembre a partir de les 18 h podrem aprendre a fer galetes de Nadal i el 4 de gener, també a les 18 h, a fer un tortell de Reis.

Per a més detalls podeu consultar el programa que trobareu adjunt.

Arxivat a: General, Coronavirus
Ja es poden adquirir entrades

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 12/06/2024 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona