CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > Els Reis d'Orient van rebre 1.200 persones en la cavalcada estàtica

Els Reis d'Orient van rebre 1.200 persones en la cavalcada estàtica

01/02/2021

El format adoptat per tal d'evitar contagis va aconseguir una molt bona acollida entre la població

Des de l'inici de la crisi sanitària s'ha modificat o anul·lat una part important de l'activitat pública, afectant especialment a l'agenda cultural del municipi. La visita dels Reis d'Orient no ha estat una excepció i enguany han arribar a Cabrera de Mar amb una cavalcada estàtica. Ja  és coneixen les dades de visites assolides i han estat al voltant de 1.200 les persones que van tenir la possibilitat de veure Melcior, Gaspar i Baltasar a la plaça de l'Ajuntament.

Per tal de poder controlar l'accés, prèviament era necessari disposar d'una entrada que es podia reservar des del web gaudeixcabrera.cat i que permetia l'accés de fins a 6 familiars. Durant la visita es mantenien les mesures sanitàries establertes per tal d'evitar contagis.

La voluntat municipal amb aquest format era mantenir, a més de la il·lusió dels infants, alguns dels aspectes culturals que proporciona aquesta tradició com són la participació dels voluntaris per aconseguird’aquesta festivitat un projecte comú del poble.

Arxivat a: General, Coronavirus
Visita dels Reis d'Orient
Visita dels Reis d'Orient
Visita dels Reis d'Orient
Visita dels Reis d'Orient
Visita dels Reis d'Orient
Visita dels Reis d'Orient
Visita dels Reis d'Orient
Visita dels Reis d'Orient
Visita dels Reis d'Orient
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/06/2024 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona