CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > S'obre la participació al concurs de disfresses i al Ball de Momerotes virtuals

S'obre la participació al concurs de disfresses i al Ball de Momerotes virtuals

04/02/2021

Es mantenen les principals activitats de Carnestoltes, tot i que enguany haurem de prendre-hi part de manera virtual

Actualització (09/02/2021)

Enregistrant-nos en vídeo: així podrem participar en aquest 2021 de dues de les activitats més esperades del Carnestoltes. Per una banda, i fins el proper 9 de febrer, està obert el termini per tal de prendre part del concurs de disfresses que, en aquesta ocasió, es realitzarà de manera virtual  i que ofereix un primer premi de 300 €, un segon de 150 € i un tercer de 50 € per a gastar en els comerços locals. Enguany existirà una categoria única i per participar-hi serà necessari fer arriba el full d'inscripció al registre de l’Ajuntament o enviar-lo a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i enviar un vídeo d'un màxim de 30 segons per WhatsApp al telèfon 674361244. Per a més detalls podeu consultar les bases que trobareu adjuntes.

Pel que fa al Ball de Momerotes, haurem d'enregistrar dos vídeos per tal de prendre-hi part. En el primer ens hem de mostrar improvisant amb la nostra disfressa i en el segon hem d'aparèixer traient-nos la màscara. Els nostres enregistraments han d'enviar-se també via WhatsApp al 674361244 fins el 12 de febrer. Durant tot el dia 16 de febrer les xarxes municipals ens mostraran els vídeos i tothom haurà d’intentar endevinar qui és qui. A la nit es descobriran totes les momerotes, les figures estranyes que antigament empaitaven i espantaven a tothom del poble, tapades per tal que ningú les reconegués. Per a més informació sobre el desenvolupament de l'activitat trobareu informació adjunta.

Pel que fa a la resta de la programació prevista, aquesta inclou dimecres 17 de febrer la lectura del testament del Rei Carnestoltes i la penjada de la Vella Quaresma a través de les xarxes. La missa d'imposició de cendra tindrà lloc el mateix dimecres a les 20 h a l’església.

Les activitats previstes es tanquen amb l'exposició d'antics Reis Carnestoltes a Can Benet els dies 13 de febrer de 17 a 20 h i 14 de febrer de 10 a 13 h.

Última hora: El termini per a participar del concurs de disfresses s'amplia fins a aquest dijous 11 de febrer a les 21 h (veure comunicat adjunt).

Arxivat a: General
Carnestoltes al municipi

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2024 a les 11:59h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona