CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Fira Iberoromana
Portada > Actualitat > Notícies > El casal de la gent gran El Castellet reprèn l’activitat presencial

El casal de la gent gran El Castellet reprèn l’activitat presencial

31/03/2021

Aquest mes de març i després de Setmana Santa es tornen a posar en marxa alguns dels tallers del casal

Un dels col·lectius que s’ha vist més afectat per l’arribada de la pandèmia ha estat la gent gran. Davant de la incidència de casos greus de COVID-19 entre aquestes persones, la seva activitat habitual s’ha vist reduïda per tal d’evitar contagis. Amb la voluntat d’alleugerir l’impacte d’aquesta situació i després de més d’un any d’aturada, el casal de la gent gran El Castellet reprèn una part de la seva activitat presencial seguint totes les mesures sanitàries necessàries. Aquest passat 25 de març tenia lloc la primera sessió del taller de memòria i després de Setmana Santa es reprendran la dinamització, la pintura i la gimnàstica amb l’objectiu que, si així ho permeten els indicadors dels contagis i les autoritats sanitàries, es reincorporin progressivament la resta de propostes presencials.

Un cop superada la tercera onada i amb la vacunació en progrés, des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar es treballa per tal de dotar la gent gran d’activitats que els ajudin a fer front a altres situacions problemàtiques com poden ser l’aïllament o els efectes de la inactivitat sobre la salut física i psicològica.

Arxivat a: General, Coronavirus
Un dels tallers
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/06/2024 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona