CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > Una aposta per l’evolució del sector de la construcció

Una aposta per l’evolució del sector de la construcció

13/04/2021

L’Ajuntament de Cabrera de Mar s’implica en el Projecte TTT per a acompanyar les empreses del sector en la transformació cap a la sostenibilitat

Despatxos d’arquitectura i enginyeria, constructores, empreses de reformes o de  domòtica, instal·lació de plaques solars, fusteria, interiorisme... Es calcula que només al Baix Maresme són unes 700 les empreses que es dediquen al sector de la construcció en un moment en el què aquesta activitat es troba en ple procés d’evolució per la necessitat d’adaptar-se a les actuals exigències mediambientals i per l’aparició de noves tecnologies. Amb la voluntat de donar suport a les empreses del nostre municipi, l’Ajuntament de Cabrera de Mar a través de QuatreRibes (la iniciativa de promoció econòmica que comparteix la nostra població amb Argentona, Dosrius i Òrrius)  és un dels 10 municipis de la comarca que s’han sumat al Projecte TTT. Aquesta proposta, que compta amb una subvenció de 266.000 € de la Diputació de Barcelona, pretén treballar àmbits com ara tecnologies 4.0, les energies renovables, la innovació en els materials i tècniques de construcció l l’economia circular.

Les empreses dedicades a la construcció en el nostre entorn rebran visites informatives.

Arxivat a: General
Treballs de construcció
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/05/2021 a les 16:44h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona