CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament continua atenent de manera presencial amb cita prèvia

L’Ajuntament continua atenent de manera presencial amb cita prèvia

14/04/2021

És precís contactar amb antelació per a acudir a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania del consistori

El mes de juny de l’any passat l’Ajuntament de Cabrera de Mar reprenia la seva atenció presencial després de les mesures extraordinàries aplicades per l’aparició de la pandèmia. El servei continua funcionant amb normalitat, però es recorda a aquelles persones que vulguin ser ateses a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania que abans han de demanar cita. Per fer-ho únicament és necessari trucar al 93 759 00 91, de dilluns a divendres des de les 8.30 a les 14.30 hores, o bé enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

En el cas del Servei Local d’Ocupació també és imprescindible acordar amb antelació la trobada. En aquest cas, per fer-ho, cal trucar al 93 737 99 59 o enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: General, Coronavirus
Façana de l'Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/06/2024 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona