CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > Enllestida la demolició de l’edifici del Club Nàutic

Enllestida la demolició de l’edifici del Club Nàutic

22/04/2021

L’actuació, promoguda per la Demarcació de Costes a Catalunya, permetrà guanyar al municipi més espai útil a la platja

Aquests dies han quedat enllestits els últims treballs dins del procés de demolició del Club Nàutic de Cabrera de Mar a càrrec de la Demarcació de Costes del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic. Un cop ja havia quedat retirada tota la part de la construcció que es trobava a peu de platja, les darreres actuacions consistien en l’enderroc de diferents elements de la fonamentació i de dos dipòsits soterrats. La voluntat municipal és que la restauració del tram de platja afectat recuperi la major part possible per al bany.

L’enderroc del Club Nàutic era causat per la limitació legal a 300 m2 de superfície per a aquest tipus d’edificacions. El club local passava amb escreix d’aquesta quantitat per la qual cosa era inviable adaptar-se a la normativa i donar, per tant, continuïtat a la seva activitat.

Arxivat a: General
Treballs d'enderroc
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/11/2021 a les 15:56h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona