CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Més facilitats per als veïns per a aparcar en la temporada de bany

Més facilitats per als veïns per a aparcar en la temporada de bany

07/05/2021

Aquest proper 15 de maig s’activen les zones verdes i blaves creades per a permetre un accés més senzill en l’entorn de les platges

La zona verda gratuïta per a tots els veïns del municipi i la zona blava de pagament arriben a més espais del Pla de l’Avellà i durant més temps per tal de facilitar l’accés a la platja durant la temporada de bany. En concret, aquestes zones passaran d’estar actives exclusivament els caps de setmana i festius de juny, juliol i agost, a estar disponibles des del proper 15 de maig i fins al 15 de setembre durant tots els dies d’agost i la resta de caps de setmana i festius. Aquest criteri també s’aplicarà a les zones taronja, reservades per a establiments comercials, de restauració o esportius.

Juntament a l’ampliació dels dies en els quals es poden fer servir aquestes zones d’aparcament, també s’amplia la seva presència per tal de protegir l’estacionament dels veïns del Pla de l’Avellà i, alhora, fer més senzill l’accés a la platja als residents del centre i d’Agell. Així trobarem també la zona blava, en els espais de poca o nul·la densitat d’habitatges, i l’àrea verda, on aquesta densitat és major, a tots els carrers de la part alta del Pla de l’Avellà.

Pel que fa a l’accés a les targetes verdes, els residents del Pla de l’Avellà podran disposar d’una per vehicle i la resta de residents del municipi d’una per unitat familiar.

Finalment, es manté l’aparcament del carrer Canigó per a residents del municipi amb distintiu vermell amb un cost de 10 € per temporada.

Arxivat a: General
Senyal d'aparcament
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2024 a les 11:59h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona