CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > S’obren les inscripcions per al Juliol Jove

S’obren les inscripcions per al Juliol Jove

03/06/2021

Un cop més el programa ens proposa tallers, sortides i diferents activitats per als joves del municipi

El final del curs escolar suposa a Cabrera de Mar la posada en marxa de diferents activitats per tal que els infants i joves puguin mantenir durant l’estiu l’activitat lúdica i formativa. Entre aquestes, un any més trobem el Juliol Jove, la programació amb tallers, sortides i altres activitats que promou l’Ajuntament i que obre les seves inscripcions aquesta mateixa setmana. En concret entre el 3 i el 7 de juny poden realitzar la sol·licitud els joves empadronats al municipi, del 8 al 10 de juny els joves que tot i no estar empadronats formin part d’entitats locals o siguin estudiants a la població i finalment, a partir del dia 11 de juny, la resta de joves.

Podran inscriure’s joves a partir dels 12 anys o bé que hagin cursat 6è. El tràmit es pot realitzar de manera presencial a Can Martinet o bé telemàticament sol·licitant la corresponent documentació al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o per WhatsApp al 674 361 244.

La programació

Pel que fa a les propostes que s’inclouen dins del Juliol Jove trobarem diferents tallers com el de film-makers o el de cuina, activitats per aprendre a iniciar-se en el pop art o en l’enquadernació de llibretes i diferents sortides com les que es realitzaran a Water World, a Port Aventura o al Museu de la Xocolata. Pel que fa precisament a aquestes sortides, enguany el pagament s’haurà d'efectuar a Can Martinet amb targeta bancària de dilluns a divendres de 9.30 a 14 h i dijous de 17 a 19 h.

Per a més informació trobareu en la documentació adjunta el programa d’activitat, la normativa de participació, l’autorització per a menors i la declaració responsable davant de la COVID-19.

Arxivat a: General
Imatge del programa

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 20/05/2022 a les 13:21h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona