CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Alumnes de 5è de primària prenen part d’un taller de sensibilització davant dels incendis

Alumnes de 5è de primària prenen part d’un taller de sensibilització davant dels incendis

08/06/2021

L’activitat ha inclòs la visita a Montcabrer per conèixer l’incendi que el 2007 va cremar 15.000 hectàrees

Alumnes de 5è de primària de l’Escola Parroquial Sant Feliu prenien part en el Taller de sensibilització en incendis forestals (MeFiTu) promogut per la Regidoria de Medi ambient de l’Ajuntament de Cabrera de Mar i la Biblioteca Ilturo i impartit per la Fundació Pau Costa, referent en investigació i divulgació de l'ecologia dels incendis forestals. La proposta, inclosa en la guia de recursos “El Maresme es mou per la sostenibilitat” editada per les Biblioteques Municipals del Maresme, s’iniciava amb una presentació audiovisual en la qual, entre altres qüestions, es tractava sobre el concepte de gestió forestal. Seguidament els participants creaven arbres de paper amb papiroflèxia i es realitzava una crema controlada de les maquetes creades amb aquestes estructures per tal de constatar la relació entre  la formació forestal i el comportament del foc.

L’activitat s’ha tancat amb una sortida a Montcabrer per conèixer l’incendi de l’any 2007 que va acabar amb 15 hectàrees.

Arxivat a: General
Un moment del taller
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2024 a les 11:59h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona