CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > Els dijous de juliol són per al cinema a la fresca

Els dijous de juliol són per al cinema a la fresca

17/06/2021

L’Ajuntament programa un cicle de pel·lícules a l’aire lliure al pati de l’institut escola Pla de l’Avellà

L’increment de les temperatures i la progressió de la pandèmia conviden a gaudir de l’activitat a l’aire lliure. Dins de la voluntat de l’Ajuntament de Cabrera de Mar de promoure aquelles propostes culturals que siguin compatibles la situació sanitària, aquesta setmana s’ha presentat un cicle de cinema a la fresca que oferirà una projecció cada dijous del mes de juliol al pati de l’institut escola Pla de l’Avellà a les 22.30 h.

La primera de les pel·lícules es podrà veure aquest pròxim 1 de juliol i serà “Géminis”, el film d’acció interpretat per Will Smith i dirigit per Ang Lee que explica la història d’un assassí d’elit que és perseguit per un jove agent capaç d’avançar-se misteriosament a tots els seus moviments.

La setmana següent el torn serà per a la comèdia familiar “Superagente Makey”, dirigida per Alfonso Sánchez i interpretada pels populars Leo Harlem, Silvia Abril i Jordi Sánchez. En ella s’explica la història d’un humil agent de policia que es veu involucrat en una trama amb una perillosa xarxa de narcotràfic.

El 15 de juliol podrem veure novament una comèdia familiar, en aquest cas amb la cinta de producció italiana “El meu germà persegueix dinosaures” que explica la relació entre en Jack i el seu germà nascut amb Síndrome de Down.

El cicle també inclourà el cinema d’animació amb la pel·lícula “El cavaller del drac”, que es projectarà el 22 de juliol i que ens parla  d’un drac, Firedrake, cansat d’amagar-se al bosc que decideix anar a la recerca del santuari dels dracs.

La programació es tancarà el 29 de juliol amb “El jardín secreto”, dels productors de la saga de Harry Potter, un film fantàstic que segueix a la Mary Lennox una nena que inicia una aventura increïble a la mansió del seu tiet amb qui ha de viure després de la mort dels seus pares.

Per tal de garantir la limitació d’aforament és imprescindible reservar prèviament l’entrada, fins a un màxim de 6 persones, a través del web www.gaudeixcabrera.cat.

Arxivat a: General
Arriba el cinema a la fresca
Cartellera
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2024 a les 11:59h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona