CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Es reprenen les formacions presencials per al foment de l’ocupació i el suport empresarial

Es reprenen les formacions presencials per al foment de l’ocupació i el suport empresarial

02/07/2021

Les primeres realitzades s’han centrat en ajudar en la recerca de feina a majors de 45 anys i en orientar a l’hora de sol·licitar ajuts de l’administració

De la mateixa manera que en altres àmbits, també es reprèn l’activitat presencial a Cabrera de Mar pel que fa a les formacions d’ocupació i empresa que es realitzen a Can Martinet. La primera de les activitats que s’ha dut a terme portava per nom “On vas amb aquesta edat buscant feina?” i s’ha centrat en persones majors de 45 o 50 anys que es troben en la recerca de treball. La proposta, que pretenia treure profit dels recursos propis, ha estat molt ben acollida i ha rebut una valoració d’excel·lent per part dels participants.

Paral·lelament des de l’Ajuntament es continua treballant a donar suport a les empreses, comerços i professionals que s’han vist afectats per la crisi derivada de la pandèmia. En aquest sentit es proposava una píndola informativa que oferia orientació a autònoms, comerços i negocis d’hostaleria a l’hora de sol·licitar ajuts i subvencions a les diferents administracions. La informació s’oferia totalment actualitzada per tal que les persones participants poguessin optar als ajuts vigents.

Arxivat a: General
Promoció econòmica
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/05/2022 a les 13:21h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona