CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > El Casal de la Gent Gran El Castellet retorna a l’activitat

El Casal de la Gent Gran El Castellet retorna a l’activitat

05/07/2021

L’objectiu de l’equipament és que, si ho permeten les condicions sanitàries, al setembre estigui al 100 % del seu funcionament

Durant prop d’un any i mig la gent gran del municipi ha hagut de prescindir de les activitats proposades i organitzades des del Casal de la Gent Gran El Castellet per tal d’evitar possibles contagis de COVID-19. En tot cas, amb l’evolució del procés de vacunació, el casal ha reprès una part de les seves propostes presencials seguint totes les precaucions sanitàries possibles. Així torna a oferir a les persones usuàries alguns dels tallers de la programació habitual. Entre els avantatges amb els quals disposa El Castellet es destaca l’ampli espai a l’aire lliure gràcies al qual poden dur a terme activitats amb major seguretat.

L’objectiu actualment és que si els indicadors epidemiològics i les restriccions establertes ho permeten, es pugui recuperar el 100 % de les propostes habituals del casal a partir del pròxim mes de setembre.

Arxivat a: General, Coronavirus
Activitat al Castellet
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/06/2024 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona