CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > Instal·lat un nou mòdul a l’institut escola Pla de l’Avellà

Instal·lat un nou mòdul a l’institut escola Pla de l’Avellà

22/07/2021

L’Ajuntament ja ha realitzat la cessió al Departament d’Educació dels terrenys per a la construcció del nou edifici

Amb l’objectiu de continuar ampliant la seva oferta educativa, aquest mes de juliol s’iniciaven els treballs per a la incorporació d’un nou mòdul provisional a l’institut escola Pla de l’Avellà que anirà destinat als alumnes de tercer d’ESO. Aquest nou mòdul se suma als ja existents formant un únic espai i permet complir l’objectiu d’ampliar cada any en un nou curs l’institut escola.

El treball es completa amb les actuacions que es duen a terme per a poder crear un nou edifici per al centre. Recentment l’Ajuntament de Cabrera de Mar aprovava la cessió al Departament d’Educació dels terrenys que s’hi destinaran a l’edifici definitiu que completarà l’institut escola. No ha estat l’única actuació prèvia per a aquesta ampliació, ja que també s’ha iniciat la modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) per tal d’incrementar l’espai que es destina a equipament públic per a l’ensenyament. En concret es planteja el desplaçament de la tanca que limita amb la rambla dels Vinyals  per tal de poder girar les pistes d’esports.

 

Ampliació de la vorera

Més enllà de les qüestions relacionades amb la seva ampliació, l’institut escola també ha estat recentment objecte de l’ampliació de la vorera situada en la sortida del centre a l’avinguda Burriac. Aquesta mesura està destinada a evitar les aglomeracions que es puguin donar en el moment d’entrar i sortir incrementant així la seguretat de l’accés.

Arxivat a: General
Instal·lació del modul
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/12/2021 a les 16:12h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona