CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Al setembre es posa en marxa el Festival Música Clàssica de Cabrera de Mar

Al setembre es posa en marxa el Festival Música Clàssica de Cabrera de Mar

17/08/2021

Les entrades i abonaments es troben ja a la venda i es poden adquirir a través del web gaudeixcabrera.cat

Cabrera de Mar es vol convertir en un referent de la música clàssica acollint, a partir del mes de setembre, un festival que s’allargarà fins al mes de gener de 2022. El concert inaugural tindrà lloc el dia 10 de setembre i anirà a càrrec del Cor Jove Amics de la Unió, que oferirà música moderna a cappella. Uns dies més tard, diumenge 26 de setembre, s’oferirà un concert de jazz amb Anton Serra i Xavi Monge Jazz Piano Trio. El dia 17 d’octubre, el públic assistent podrà gaudir del recital líric Parla Più Piano, amb Magdalena Campasol, Vicenç Herrero, José Antonio Cabo, Carme Albors i Joan Vallcorba. 

En el marc d’aquest festival, al mes de novembre es donarà el tret de sortida al 31è Cicle de Concerts d’orgue, que cada dissabte comptarà amb una actuació diferent entre les quals hi haurà les de Montserrat Torrent i Mar Vaqué els dies 6 i 13 de novembre respectivament, la de Mercè Sanchís, el dia 20, i la de Carme Godall, el dia 27, amb les sopranos Rosa Mateu i Adela Poch. Al desembre el cicle continuarà el dia 18, amb el Cor Parroquial Sant Feliu i Carme Godall, i el 24 amb el cant de la Sibil·la, un concert gratuït aquest darrer, que anirà a càrrec de Guido Iotti, orgue, Josep Mª Gregori, altus, i el Cor Parroquial Sant Feliu. D’altra banda, el dia 12 de desembre s’oferirà un altre concert amb música de cambra a càrrec del quartet de corda Leos Quartet. 

El concert de cloenda serà el de cap d’any. El dia 1 de gener, la Nova Orquestra de Cambra Germans Pla interpretarà Les Quatre Estacions, de Vivaldi, Carmen, de Bizet, i valsos variats. 

Les entrades i abonaments per assistir als diferents concerts es poden adquirir a través del web www.gaudeixcabrera.cat.

Arxivat a: General
Música clàssica

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2024 a les 09:50h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona