CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > La marxa nòrdica s’incorporarà a l’activitat de la gent gran

La marxa nòrdica s’incorporarà a l’activitat de la gent gran

02/09/2021

L’Ajuntament treballa en un taller que s’espera que estigui actiu el proper mes d’octubre

La marxa nòrdica és un tipus d’exercici que va començar a practicar a Finlàndia en la dècada del 1930 com a entrenament d’estiu per als esquiadors professionals però que, amb el pas dels anys se n’ha anat popularitzant en el conjunt de la població. La seva pràctica ajuda a millorar la coordinació de braços i cames, enforteix la musculatura, especialment a l'esquena, disminueix el greix corporal i millora la postura corporal, entre altres avantatges. 

En el marc de les activitats que promou l’Ajuntament de Cabrera de Mar des del casal de la gent gran El Castellet, actualment es treballa en la posada en marxa a partir del mes d’octubre d’un curs de marxa nòrdica per a aquest col·lectiu. Entre els avantatges específics que presenta trobem que, tot i que es pot arribar a consumir un 40 % més d’energia que una caminada convencional, és suau per les articulacions i adequat per a totes les edats i nivells d'estat físic a més de practicar-se a l’aire lliure. 

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb El Castellet.

Arxivat a: General
Marxa nòrdica
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 15:03h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona