CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > Obertes les inscripcions a l’Escola d’Adults El Clos

Obertes les inscripcions a l’Escola d’Adults El Clos

10/09/2021

L’1 d’octubre començaran les classes que en aquest curs permetran aprendre anglès, francès, català, castellà i informàtica

La formació i l’adquisició de nous coneixements no tenen un límit d’edat. Així, amb la voluntat d’oferir una proposta educativa més enllà de l’escolarització obligatòria, l’Escola d’Adults El Clos ha obert les seves inscripcions per al curs 2021-2022. En aquesta ocasió el centre ofereix cursos d’anglès des del nivell 1 fins al nivell del First Certificate a més de conversa; francès en nivell bàsic, nivell elemental i conversa; cursos d’informàtica; català des del nivell bàsic fins a l’avançat i castellà en nivell bàsic i elemental.

Per a més informació podeu consultar a la mateixa escola ubicada al Centre Cívic Pla de l’Avellà, al carrer Joan XXIII, al telèfon 93 750 06 48 o a través del correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Els cursos s’iniciaran el pròxim 1 d’octubre.

Arxivat a: General
Imatge de l'escola d'adults El Clos
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/01/2022 a les 16:36h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona