CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > Noves mesures per a la prevenció d’incendis forestals

Noves mesures per a la prevenció d’incendis forestals

14/10/2021

Ja s’han planificat diferents treballs de desbrossada al nostre terme municipal

Tot i que l’arribada de la tardor suposa també una important reducció en el risc d’incendis a les zones boscoses, des de Cabrera de Mar es mantenen els treballs de prevenció destinats a evitar els efectes que podria tenir el foc. En aquest sentit des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar ja es duen a terme les gestions pertinents amb les persones propietàries per a poder executar la franja forestal perimetral l'any vinent. Tanmateix hi ha prevista una important desbrossada per als pròxims mesos centrada al sector de la Vinya d'en Pons a càrrec de l'Associació de Propietaris Forestals.

Cal recordar que aquest estiu, concretament entre els dies 11 i 17 d’agost, el nostre era un dels 279 municipis de Catalunya que se situaven en risc d’incendi extrem coincidint amb un considerable increment de les temperatures. L’activació del nivell 3 del Pla Alfa va suposar un increment de la vigilància i la restricció d’accés a massissos forestals, entre altres mesures.

Arxivat a: General
Foc
Darrera actualització d’aquest contingut: 09/12/2021 a les 13:15h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona