CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > La celebració de l’Homenatge a la Vellesa es complementa amb la Setmana de la Gent Gran

La celebració de l’Homenatge a la Vellesa es complementa amb la Setmana de la Gent Gran

20/10/2021

Enguany s’ofereix un programa amb una quinzena de propostes específicament dissenyades per a aquest col·lectiu del municipi

La gent gran ha estat un dels segments de la població que ha patit amb major duresa la pandèmia. I és que, a una major incidència de la malaltia, s’han de sumar altres problemes associats com, per exemple, una major propensió a l’aïllament davant les restriccions en la mobilitat establertes en aquests mesos. Amb la voluntat de poder donar un impuls a la seva activitat en aquest moment en el qual el procés de vacunació ha reduït notablement la incidència de la COVID-19, l’Ajuntament de Cabrera de Mar torna a celebrar l’Homenatge a la Vellesa en la seva seixanta-quatrena edició i ho fa sumant tot un conjunt d’activitats dins de la Setmana de la Gent Gran.

Aquesta setmana, amb una quinzena de propostes, s’inicia avui dimecres amb una activitat de marxa nòrdica promoguda des del casal El Castellet, l’inici de les exposicions de puntes de coixí i  fotogràfica que es podran visitar al Castellet i a Can Benet respectivament fins al pròxim dia 24 d’octubre,  la projecció de la pel·lícula “Àtic sense ascensor” i un taller sobre l’autoestima.

Demà dijous la Setmana de la Gent Gran continuarà amb els tallers de musicoteràpia i risoteràpia, amb un berenar amb música en directe a l’envelat municipal i es clourà amb una xerrada a la Biblioteca Ilturo sobre el veïnat i la capella de Sant Joan de Cabrera de Mar. Divendres serà el torn per a una excursió a les mines de sal de Cardona.

 

Homenatge a la Vellesa

El cap de setmana tindrà lloc el tradicional homenatge que s’iniciarà dissabte amb una trobada sardanista a la plaça Nova 1 d’Octubre. Ja a la tarda la visita de la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, a les 18.30 h serà el preàmbul de l’acte d’homenatge que tindrà lloc a continuació a l’envelat municipal i que es clourà amb un concert de l’Orquestra Maravella. L’endemà, diumenge 24 d’octubre, la jornada s’iniciarà amb la missa dedicada als avis i àvies del municipi al migdia i continuarà, novament a l’envelat, amb la gala dedicada a la gent gran amb diferents actuacions.

La programació prevista es tancarà dilluns a les 17.30 h al casal de la gent gran El Castellet amb l’espectacle “El paradís de les joguines”.

Per a més detalls podeu consultar la programació completa que trobareu adjunta en aquesta mateixa pàgina.

Arxivat a: General
Setmana de la Gent Gran

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/09/2023 a les 14:20h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona