CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > El Punt d’Informació de la Font Picant torna a l’activitat

El Punt d’Informació de la Font Picant torna a l’activitat

02/12/2021

Entre les principals novetats pel que fa a la promoció dels espais d’interès de la població es troba la represa de les visites teatralitzades al Castell de Burriac

Des del passat cap de setmana ja es troba novament a disposició del visitant el Punt d’Informació de la Font Picant, l’espai en el qual es poden trobar mapes del municipi, informació sobre el nostre patrimoni cultural o informar-se sobre a les visites guiades i teatralitzades que programa l’Ajuntament de Cabrera de Mar. El punt d’informació es troba obert els caps de setmana i festius en horari de 10 a 14 h.

La seva situació en un punt d’entrada a la Serralada Litoral fa que també hi podem trobar mapes de les rutes del parc de la serralada i de les rutes pel nostre terme municipal. Aquests recorreguts també es poden consultar a través de les aplicacions Itineraris Parcs, de la Diputació de Barcelona, i de Natura Local, respectivament.

Cal recordar també que al Punt d’Informació de la Font Picant s’adquireixen els tokens per a jugar als jocs de pistes virtuals “La Venjança de les Bruixes”, i “Els secrets de les Bruixes”. El preu inclou accés a les dues missions més les dues guies de cultura popular del Marc Empaitabruixes i la Isolda i en Rosegaescrots.

Entre les novetats que ofereix el punt destaca la represa de les visites teatralitzades al Castell de Burriac. La propera visita de “Els secrets del Castell de Burriac” tindrà lloc aquest diumenge 5 de desembre a les 12 h. Les entrades es poden comprar a través del web www.gaudeixcabrera.cat.

El treball que es realitza des d’aquest espai ha estat recentment reconegut per la Diputació de Barcelona i el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme amb un distintiu i un diploma pel compromís en oferir un servei d’atenció turística de qualitat.

Arxivat a: General
Punt d'Informació
Punt d'Informació
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/09/2023 a les 14:24h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona