CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > La Brigada Verda inicia els treballs de poda de l’arbrat municipal

La Brigada Verda inicia els treballs de poda de l’arbrat municipal

03/12/2021

S’espera que l’actuació quedi enllestida en la primera quinzena del mes de gener

Cabrera de Mar compta amb una important presència d’arbres als seus espais públics. En tot cas, aquest fet suposa també que s’hagin d’executar periòdicament i en continuïtat diferents tasques destinades al seu manteniment. Entre aquestes destaca la poda que aquests dies ha posat en marxa la Brigada Verda, l’equip de treball municipal integrat a la societat municipal GICSA, que desenvolupa les tasques necessàries per al manteniment de les zones verdes de la població.

L’actuació s’ha iniciat al camp municipal d'esports, el casal de la gent gran El Castellet, a la plaça del Poble i a la plaça de la Fàbrica, per dirigir-se a continuació al Pla de l'Avellà i acabar amb altres sectors de la resta del municipi. La previsió és que el total de les tasques previstes estigui enllestit en la primera quinzena del mes de gener de l’any vinent.

 

Arxivat a: General
Treballs de poda
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/01/2022 a les 15:42h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona