CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar sol·licita el confinament nocturn durant les festes de Nadal

Cabrera de Mar sol·licita el confinament nocturn durant les festes de Nadal

28/12/2021

L’objectiu és evitar l’organització de botellots amb persones arribades d’altres municipis de l’entorn que sí que estan afectats per aquesta mesura

La darrera experiència amb l’establiment de tocs de queda selectius va suposar l’aparició de botellots a diversos punts del Parc de la Serralada Litoral. Amb la voluntat d’evitar que persones de municipis afectats per aquesta restricció es desplacin a les seves poblacions, les alcaldies de 12 municipis metropolitans, entre els quals es troba la de Cabrera de Mar, han sol·licitat de manera conjunta en una carta adreçada al Govern de la Generalitat de Catalunya que també se’ls hi apliqui el confinament nocturn d’1 a 6 de la matinada.

Així, Cabrera de Mar, Tiana, Alella, Teià, Vilassar de Dalt, Cabrils, Òrrius, Vilanova del Vallès, Vallromanes, Santa Maria de Martorelles, Martorelles i Sant Fost de Campsentelles, tot i tenir menys dels 10.000 habitants evitarien situacions com la del setembre passat quan va ser necessari limitar els accessos motoritzats al Parc de la Serralada Litoral i tancar zones d’aparcament públic.

En cas que no es decreti aquest toc de queda, i davant la manca d’efectius policials suficients per fer front a aquestes celebracions, les poblacions signants de la petició exigeixen que s’estableixi un dispositiu policial extraordinari dels Mossos d’Esquadra per garantir la seguretat ciutadana durant les festes.

Les 12 poblacions han traslladat prèviament la seva queixa a les reunions mantingudes amb el Procicat en els darrers dies per a tractar sobre les noves restriccions relacionades amb la pandèmia.

Arxivat a: General, Coronavirus
Façana de l'Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/06/2024 a les 13:48h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona