CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Ja es pot fer la reserva per a la visita al Món Màgic dels Reis d’Orient

Ja es pot fer la reserva per a la visita al Món Màgic dels Reis d’Orient

31/12/2021

El municipi es prepara per a l’arribada de Ses Majestats aquest pròxim dimecres

Ja està tot a punt per tal de donar la benvinguda a Melcior, Gaspar i Baltasar a Cabrera de Mar aquest pròxim dimecres 5 de gener. En concret els podrem trobar a la plaça de l’Ajuntament en el Viatge al Món Màgic dels Reis, una activitat que comptarà amb la participació de diferents entitats del municipi. Per tal de poder assistir-hi, és necessari per la situació de la pandèmia realitzar la reserva prèvia a través del web www.gaudeixcabrera.cat. Les activitats es duran a terme tal com estaven previstes a excepció de la comitiva que havia de portar els Reis d’Orient des de l’església fins a l’Ajuntament que no es realitzarà.

Prèviament, aquest diumenge 2 de gener el missatger reial visitarà també el municipi a partir de les 11 h al parc de la Nova Cançó Catalana i a partir de les 17 h als Jardins de Cal Conde.

 

“Un Nadal per a tu i per a mi”

Amb la voluntat que aquestes dates siguin tan inclusives com sigui possible, l’Ajuntament de Cabrera de Mar se suma enguany a la campanya “Un Nadal per a tu i per a mi” promoguda per l’Associació Divers. Amb aquesta iniciativa la voluntat és donar visibilitat i normalitzar les diverses situacions de les persones amb diferents necessitats i que totes les nenes i nens puguin gaudir per igual de les festes nadalenques facilitant-los la participació en els diferents esdeveniments que tenen lloc a la població.

Arxivat a: General
Cicle de Nadal i Reis
Darrera actualització d’aquest contingut: 09/08/2022 a les 10:53h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona