CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > Pròxim tall en el servei idCAT Certificat

Pròxim tall en el servei idCAT Certificat

05/01/2022

Per tasques de manteniment entre els dies 22 i 24 de gener el servei de les Entitats de Registre idCAT Certificat

L’idCAT Certificat, l’identificador digital que permet realitzar telemàticament tràmits amb administracions, ha anunciat que deixarà temporalment de prestar servei entre el dissabte 22 de gener a les 15 h, fins al dilluns dia 24 de gener a les 8 h, mentre s'executen tasques de manteniment. Durant aquest temps no es podrà sol·licitar, descarregar i revocar certificats idCAT, així com obtenir informes ni cap altra funcionalitat. Tampoc estaran disponibles els webs de la ciutadania, de forma que no es podrà renovar ni descarregar cap certificat.

Pel que fa als treballs concrets que es duran a terme, estan previstes millores en l’aplicatiu, com per exemple la independència de les ER idCAT del navegador Explorer (es podran fer servir Chrome i Edge), així com aconseguir una millora en el rendiment. L’actuació permetrà que l’entorn estigui preparat per a assumir altres canvis operatius més substancials.

Arxivat a: General
idCAT
Darrera actualització d’aquest contingut: 09/08/2022 a les 10:53h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona